fredag 6. juni 2008

Sommer,sol og oppsummering!





Ja?

Siste norsktime før sommerferien. Hvordan oppsummere året som har vært på disse 45 minuttene? Hvis jeg tenker tilbake på året, hva tenker jeg på da?
Når det gjelder norsk så er det mye blogging, en måte å skrive på som har vært ny og morsom. En trend som har herjet over store deler av verden, og nå hos klasse 1std på St.Hallvard videregående skole. I mange av norsktimene har vi sittet på PCn,logget inn og skrevet,sammenlignet med andres blogger og "pynta" på bloggsidene. Gjort dem fine og personlige. Blogging har vært fint, å lese andres blogger og å la seg inspirere til å skrive sin egen.

Dette året har gått fort, det er det jeg tenker nå.Fra første skoledag med mange nye og ukjente ansikter til i dag hvor vi bare lengter etter de 8 deilige ukene i sommer. Det har vært et fint år, og vi har blitt kjent med mange.Nye mennesker har kommet inn i livene våres, og noen har man mistet mye kontakt med. Dette året har vist at folk forandrer seg, livet forandrer seg og mye utvikles på et år. Det sies at videregående er din sjans til å starte på nytt, bli et bedre menneske som så mange sier. Være den man alltid har ønsket å være. En overvurdert betydning,men for noen ganske viktig. Å få begynne på nytt og gjøre det man innerst inne vil.Om det så er å snakke foran en større forsamling,være mer sosial eller å bli flinkere på skolen.Dette med å starte på nytt på videregående blir alltid det samme, å være med sosial og tørre mer. Noen greier det, noen ikke. Uansett så er det viktig å bare være seg selv og nyte livet.

Sommeren er her og jeg håper alle vil nyte den :)

Ingen kommentarer: